Data as a Service

Speciaal voor de accountancy branche heeft BI Partners Data Analyse en rapportagetools ontwikkeld. De basis hiervoor is de dienstverlening waarbij de data uit de bronsystemen geautomatiseerd wordt samengebracht in een database. Rapportage software is hier vervolgens eenvoudig aan te koppelen.

Fintelly levert een moderne data oplossing , waarbij de data uit meerdere bronnen volledig geautomatiseerd ontsloten wordt in je eigen MS Azure SQL database. Volledig ontzorgt; als accountant hoef je hierdoor niet zelf te investeren in eigen, veelal moeilijk te krijgen en dure data engineers.  

Haal meer uit je data

In veel gevallen wordt er door de accountant al jaren geïnvesteerd in de automatisering van de processen. Daarbij wordt waardevolle informatie vastgelegd. Het is zonde hier niets mee te doen richting de ondernemer.

Met alle data bij elkaar in 1 database heb je de mogelijkheid allerhande analyses op de data los te laten. Is er geboekt conform afspraken?, analyse over allerhande advieskansen, etc.

Data as a Service

  • Data van alle klanten
  • Meerdere bronnen
  • Geautomatiseerd
  • In eigen database
  • Procesen gemonitord
  • Veilige processen

 

Alle data bij elkaar in één database

Vele accountants zijn al aan het experimenteren met PowerBI. Met grote hoeveelheden administraties en meerdere bronnen is het onbegonnen werk om PowerBI rechtstreeks te koppelen aan de bronsystemen. De oplossing ligt in het inrichten van een database/DWH oplossing waarbij de data uit meerdere bronnen bij elkaar komen. Fintelly biedt deze dienst aan in abonnementsvorm. Hiermee is het niet nodig zelf koppelingen te bouwen en databasebeheer in te richten. Fintelly ontzorgt dit proces en bespaart u enorm op de personeelskosten als u dit helemaal zelf wilt opzetten.

Hiermee heeft u de mogelijkheid om alleen de data ontsluiting uit te besteden en zelf de rapportage omgeving op te tuigen. Om hiermee een vliegende start te maken heeft Fintelly een aantal basisrapportages beschikbaar welke u zelf kunt aanpassen.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.